Ev İçinde-Apartmanda Beslenebilecek Köpek Cinsleri

  1. West Highland White Terrier Cinsi, Ufak yapılı ve beyaz tüylüdür. Ingiltere kökenlidir. Sevimli ve oyun seven bir köpektir.Oldukça cesurdur.
  2. Yorkshire terrier cinsi köpekler,Ülkemizde tercih edilen köpekler arasındadır. Evde beslemeye uygun ufak köpeklerdir.Sessiz ve sakin olması en dikkat çekici özellikleridir,
  3. Beagle cinsi köpekler, çok iyi koku alırlar, çok iri köpekler değillerdir,
  4. Golden Retriever Cinsi, kıskanç değildir. Olsa bile bunu agresif biçimde göstermez, en fazla kişinin eşyalarına zarar verir.
  5. Labrador cinsi, Sosyal bir köpektir. Güvenlik köpeği değildir. Çocuklarla arası çok iyidir.
  6. İrlanda Seteri, Lavrak Seter, Coker, Ev içinde yetiştirilmeye uygundur. Agresifliği olmayan köpeklerdir.
  7. Alman Kurdu Cinsi, Bulunduğu aileyi sahiplenir. Güvenlik sağlayabilen sosyal bir köpektir. Görev bilinci tamdır. Aile için idealdir. Genetiği ile oynamadığı sürece zararsızdır. Genetiği ile oynamak köpeğin karakterini bozabilir ve saldırganlaştırabilir.
  8. Belçika Kurdu Cinsi, Alman Kurdu gibi daha çok güvenlik için kullanılan bir köpektir. Bahçede beslenmesinde fayda var ama uygun değilse ev içinde de beslenebilir. Aşırı agrasif değildir.
  9. Collie: İyi güvenlik köpeği olurlar. Kökeni çoban köpeğidir.
  10. Bulldog: Çocuklarla çok iyi anlaşır. Çok da iyi bekçilik yapar. Ev içinde beslenebilir ama detaylıkarakter testi yaptırmalısınız.
  11. Tabi bu cinslerin dışında sokakta sahiplendiğimiz köpekleri, edindiğimiz barınağın Veteriner Hekimine yada çevredeki insanlara sorarak evimize sokmalıyız çünkü ev içinde beslenecek dostlarımız kıskanç olmamalıdır.
    .

8 yorum:

......... dedi ki...

meraba benim adım zeynep 12 yaşındayım ve çorluda apartmanda oturuyoruz ben çocukluğumdan beri köpek istiyorum.
babamda istiyor ama bi yere gittiğimizde bi yere bırakamamak sorun oluyor bana bi ooneriniz varmı__?????? LÜTFEN Bİ ÖNERİ VERİN BANAA :D

Adsız dedi ki...

Merhaba Ben 13 yaşındayım adım Cem köpekleri çok seviyorum ben köpek istiyorum ama evde anneannem ben ona bakamam diyor bakımı kolay olan bir köpek önerebilirmisiniz ?

Adsız dedi ki...

ben ücretsin 2 yada 3 aylık golden istiyorum yardımcı olurmusun daha öncede king charles beslemiştim

Adsız dedi ki...

merhaba ben antalyada yaşıyorum adeta bir köpek delisiyim babam la annem ve babaannem evde köpek olmaz diyorlar bana evde ve apartmanda benslenecek köpek bulup önerirmisiniz lütfen acil!!

Adsız dedi ki...

Apartman içinde gerçekten zor oluyor. Fakat kolaylaştırması size kalmış ilgilenir ve düzgün bir eğitim verirseniz sizin için rahat olur.

Adsız dedi ki...

Ya apartmanda beslene bilicek Küçük ve güzel birşey arıyorum Annem ablam ve ben yaşıyorum evde :) annem yok diyor fakat zorlarsam ikna olur kıramaz beni fakat araştırıyordumda fazla havlamayan görüntüsü güzel bir köpek bulamadım ve ucuz olucak tabi :)

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bende yavru cavalier king charles spaniel istiyorum önceden husky beslemiştim evde bide sizce evde ingiliz bulldog mu yoksa cavalier king charles spaniel mi daha iyi olur ? önerilerinze ihtiyacım var tşk <3 :D

Adsız dedi ki...

merhaba biz yeni evli bir aileyiz yuvamıza bir pug sahiplenmek istiyoruz

Yorum Gönder